Καλωσήρθατε

Moto Control

Θυμήσου, πριν αγοράσεις μια μοτοσικλέτα ή scooter, έχεις την ευκαιρία να είσαι σίγουρος ότι αυτή δεν έχει εμπλακεί σε ατύχημα, και είναι ασφαλή για οδήγηση, με ένα ελάχιστο κόστος!


Το Touch Bike είναι ένα ηλεκτρονικό σύστημα μέτρησης πλαισίου με το οποίο μπορεί να ελεγχθεί το πλαίσιο μιας μοτοσυκλέτας απλά και γρήγορα, και να διαπιστωθεί σε λίγα λεπτά η σωστή γεωμετρία της. Μπορεί επίσης να εκτυπωθεί  και γραπτή βεβαίωση που αποδεικνύει ότι η γεωμετρία της μοτοσυκλέτας είναι σωστή.

Το σύστημα αποτελείται από ένα ρομποτικό βραχίονα ακριβείας με ένα σένσορα ο οποίος ακουμπάει           και καταγράφει τρισδιάστατα συγκεκριμένα σημεία μοτοσυκλετών και scooters. Τα εγγραφόμενα στοιχεία χρησιμοποιούνται για υπολογισμούς ακόμη και της πιο μικρής παραμόρφωσης, και μπορούν να συγκριθούν με βάση δεδομένα του υπολογιστή ή με στοιχεία προερχόμενα από μια καινούρια μοτοσυκλέτα.

Στο δικό μας επισκευαστικό κέντρο, το Touch Bike είναι βασικό εργαλείο με το οποίο μπορούμε να πιστοποιήσουμε για κάθε μοτοσυκλέτα ή scooter, αν η ευθυγράμμισή της είναι στα πλαίσια των τιμών           του κατασκευαστή ή εάν χρειάζεται επισκευή.

Η άποψη μας είναι ότι κάθε μοτοσυκλέτα ή scooter που έχει εμπλακεί σε τροχαίο ή ακόμα και απλή πτώση, πρέπει να ελεγχθεί για την απόλυτη ασφάλεια του οδηγού. Η σωστή γεωμετρία του πλαισίου είναι σχεδόν αδύνατο να ελεγχθεί χωρίς την χρήση ειδικού μετρητικού μηχανήματος (όπως είναι το Touch Bike).

Με το Touch Bike δεν είναι απαραίτητο να αποσυναρμολογηθούν μέρη της μηχανής για να ελεγχθεί εάν η σχετική θέση μεταξύ άξονα ψαλιδιού και λαιμού έχει το σωστό μέγεθος.

Επίσης εμείς μπορούμε να μετρήσουμε υποπλαίσια, μπροστινά συστήματα ή οτιδήποτε χρειάζεται και   μπορεί να μετρηθεί . 

 

 

                                                      


PayPal